Reseñas

La sensibilidad artística contemporánea presenta una vigorosa conexión con el diseño, como evidencia la obra de Glòria López Llebot. En sus Recortables explora las relaciones entre el diseño sobre una superficie plana y su traducción en objeto tridimensional situado en el espacio. Plantea así la práctica del arte no como apariencia, ficción o ilusión, sino como operación mental. Lo que interesa aquí es el proceso de desplazar el acento desde el objeto al concepto.

Rosa Queralt
en L’Escola de Juan de Andrés. Un llegat per a Sant Boi


Glòria López Llebot és una artista santboiana, llicenciada en Belles Arts i professora d’arts plàstiques i disseny web. Ha col·laborat amb diversos col·lectius i iniciatives artístiques a Sant Boi, Barcelona, Girona, Sardenya i Panamà.
‘No son de nadie’ serà la seva primera exposició individual, on hi haurà propostes col·laboratives i conceptuals per moure a la reflexió sobre les coses que valen la pena. Per mitjà d’impressions digitals, objectes trobats, vídeo i la creació d’un llibre ordenant a l’atzar els fragments que els assistents escriguin, aquesta exposició conté informació veritable, informació falsa i propostes obertes que dependran d’allò que els altres vulguin fer amb elles.

Butlletí de Cultura de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat